SANDAL
SANDAL
SANDAL
SANDAL
SANDAL
SANDAL
SANDAL
SANDAL
JORGE BISCHOFF

SANDAL

Šifra artikla: 784299-BLUE
Kataloška šifra: J15234004001
Šifra proizvođača: 784299
11.990,00 RSD
8.990,00 RSD
8.990,00 RSD
Ušteda: 3.000,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Velicine EU
Veličine
Veličine CM
  • 37 37 23
Količina: 1 PAR
2
1
Sačuvajte u listi želja
Sastav:
Spoljašnjost: Koža
Unutrašnjost: Koža
Gazište: Koža
Opis: Kožne ženske sandale u baby plavoj boji sa dekorativnom logo šnalom i potpeticom visine 7,5 cm
JORGE BISCHOFF je brazilski brend namenjen ženama koje vole eleganciju, udobnost i dizajn koji se razlikuje. Modeli su inspirisani lepotom žene, a vođeni svetskim modnim trendovima. Autentični DNK ovog brenda se prepoznaje u bojama, printovima i korišćenju ekskluzivnih metalnih ukrasa. Na čelu sa dizajnerom JORGE BISCHOFF-om, kompanija u modnom svetu zauzima značajno mesto već 20 godina, a brend je prepoznatljiv po jedinstvenim autorskim kreacijama obuće, torbi i aksesoara, kao i vrhunskim strandardima kvaliteta.
Dizajner JORGE BISCHOFF prati transformacije stila savremene žene, a njegove kolekcije osmišljene su tako da zadovolje različite prilike što ovaj brend čini neizostavnim delom svakodnevnog života.
Njegov autentitčni identitet se ogleda i u enterijeru nepogrešive estetike više od 100 ekskluzivnih radnji u Br

JORGE BISCHOFF

JORGE BISCHOFF je  brazilski brend namenjen ženama koje vole eleganciju, udobnost  i dizajn koji se razlikuje. Modeli su inspirisani lepotom žene, a vođeni svetskim modnim trendovima. Autentični DNK ovog brenda se prepoznaje u bojama, printovima i korišćenju ekskluzivnih metalnih ukrasa. Na čelu sa dizajnerom JORGE BISCHOFF-om, kompanija u modnom svetu  zauzima značajno mesto već 20 godina, a brend je prepoznatljiv po jedinstvenim autorskim kreacijama obuće, torbi i aksesoara, kao i vrhunskim strandardima kvaliteta.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Sandale potpetica
Brendovi JORGE BISCHOFF
Sezona 23 SPRING
Pol Z
Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Zumiraj